ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΤΙΜΟΣ

Πληροφορίες

Ο ιατρός Αλεξανδρίδης Τίμος είναι Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει διδακτορικό στη “Φυσική Γυναικολογία” και πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Ι. Τσιμισκή 78 στον 5ο όροφο, ιατρείο η ίδρυση του οποίου έγινε από τον πατέρα μου το 1960. Στα 50 και πλέον χρόνια λειτουργίας του γυναικολογικού – μαιευτικού αυτού χώρου (επί 25ετίας στο παρελθόν συντηρούσαμε ιδιωτική γυναικολογική μαιευτική κλινική ” Κλινική Ορέστης Αλεξανδρίδης” με προσωπικό ιατρικό αρχείο 80.000 και πλέον γυναικών και 26.000 προσωπικών γεννήσεων), το βασικότερο χαρακτηριστικό αυτής της λειτουργίας αποτελούσε και αποτελεί η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, εκτίμηση και αντιμετώπιση των γυναικών, που για 50 και πλέον χρόνια, εμπιστεύονται το ιατρείο.

Από το 2011 συνεχίζω το ιατρείο μόνος μου, συντηρώντας το υπάρχον προσωπικό στον ίδιο, αλλά ανακαινισμένο χώρο που διατηρούσαμε με τον πατέρα μου, τηρώντας απαρέγκλιτα τις ίδιες αρχές με τις οποίες και ξεκινήσαμε για πρώτη φορά.

Συνδυάζω την πρακτική – κλινική – κλασική μαιευτική γυναικολογία προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή, με τη χρήση όλων των απαραιτήτων μηχανημάτων.

Οι γυναικολογικές επεμβάσεις – λαπαροσκοπικές στο σύνολό τους, όπως και οι ενδοσκοπήσεις, (υστεροσκόπηση επεμβατική ή μη) λαμβάνουν χώρα σε κλινικές με τις οποίες συνεργάζομαι.