ΝΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πληροφορίες

Μικροβιολογικό διαγνωστικό κέντρο. Αιματολογικές - Βιοχημικές - Ορμονολογικές. Ανοσολογικές εξετάσεις, καλλιέργειες.

Το Μικροβιολογικό Κέντρο ΝΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (“ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ”) είναι ένας ολοκληρωμένος και σύγχρονος χώρος υγείας, με έδρα την Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Μέλος του Δικτύου Iatrica (ιατρεία πιστοποιημένης φροντίδας) και εξοπλισμένο με σύγχρονους και υψηλής ποιότητας αναλυτές, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από το 2008. Ιδιοκτήτης και επιστημονικός υπεύθυνος του μικροβιολογικού κέντρου είναι ο βιοπαθολόγος Βασίλειος Νίτσας, ο οποίος παράλληλα είναι διευθυντής και του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Γενικής κλινικής “Άγιος Λουκάς”.

Υπό την εποπτεία του έμπειρου ιατρού – βιοπαθολόγου Βασιλείου Νίτσα και με τη συνδρομή του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, το μικροβιολογικό μας κέντρο διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Την αξιοπιστία μας διασφαλίζει και η συνεχής αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, η συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου, καθώς και η πιστοποίηση κατά ISO 9001. 

Στο μικροβιολογικό κέντρο ΝΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (“ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ”), στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, εργαζόμαστε με άψογο επαγγελματισμό και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, ανταποκρινόμενοι, πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για τις εργαστηριακές σας εξετάσεις, στο πλαίσιο ενός προβλήματος υγείας ή και για ένα πλήρες check up υγείας, που είναι πολύ σημαντικό για την έγκαιρη διάγνωση τυχόν ασθενειών. Στο διαγνωστικό μας κέντρο διενεργούνται εξετάσεις αιματολογικές, ορμονολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, νεοπλασματικών δεικτών προγεννητικού ελέγχου και γονιμότητας, ενώ επίσης εκτελούνται εξετάσεις  Μοριακής Βιολογίας (PCR), και εξετάσεις Αλλεργιολογικές (RAST). Επιπροσθέτως, στα “ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ” διαθέτουμε εξειδικευμένο εργαστήριο ουρολιθίασης, με αναλυτή ουρολίθων (το μοναδικό στην Ελλάδα) που λειτουργεί με την τεχνολογία FT-IR Laser. Έτσι, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την πλήρη και απόλυτα αξιόπιστη ανάλυση των λίθων του ουροποιητικού συστήματος.