ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πληροφορίες

Ο γιατρός γυναικολόγος - μαιευτήρας Πετρόπουλος Κωνσταντίνος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πύργο Ηλείας.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου και της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας.

Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της μαιευτικής - γυναικολογίας το 2006, όταν ειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο Πατρών "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ". Κατέχει πιστοποίηση εκτέλεσης διαγνωστικών κολποσκοπήσεων και συνεργάζεται με τις κλινικές "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" στην Πάτρα και "ΡΕΑ" στην Αθήνα, όπου και πραγματοποιεί γυναικολογικές επεμβάσεις και τοκετούς, και με κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Αθήνα.

Παρέχει υπηρεσίες, όπως: έλεγχο γονιμότητας, γονιμότητα - υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: διέγερση ωοθηκών, πρόκληση ωορρηξίας και σπερματεγχύσεις. Παρέχει προγεννητικό έλεγχο και εξωσωματική γονιμοποίηση.

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται: κολποσκόπηση, λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση, doppler, αμνιοπαρακέντηση, θεραπεία καθ΄ έξιν αποβολών και τεστ Παπανικολάου - Test Pap.

Επίσης, ο γιατρός εξειδικεύεται στην εμμηνόπαυση, στην οστεοπόρωση, στην κύηση υψηλού κινδύνου, στην παθολογία τραχήλου μήτρας και στον HPV.

Ωράριο

Everyday with appointment.